• Reiki

Kurama 3

 

De Tempel van Kurama

De Tempel van Kurama met het plein ervoor.
De driehoek is het middelpunt van een krachtige energiebron.
De bedoeling is dat je midden op de driehoek gaat staan in de Gassho houding met het gezicht naar de Tempel toe. Na enige minuten voel je een warme energie door je lichaam stromen. Ook mijn ervaring om hier te staan was heel bijzonder. Naast een grote hoeveelheid van energie had ik het gevoel daar even helemaal alleen in alle rust te staan, ondanks de vele bezoekers die om mij heen liepen. Ik voelde een vreemde tintelling vanaf mijn voeten door mijn hele lichaam stromen. Heel bijzonder!

 

 

Tendai Tempel van Kurama

Tendai Tempel van Kurama
Op de voorgrond de "energie" driekhoek. Je mag hierop alleen
gaan staan met het gezicht gericht naar de tempel.

 

 

alt

Hier sta ik op de "energie" driehoek

 

Kanco-Sama (Hoofd van de tempel)

Onze ontmoeting met de Kanco-Sama (Hoofd van de tempel)
en haar assistent Syoko Sone in gesprek met Frank Arjava Petter

 

Wij waren allen zeer onder de indruk van haar uitstraling. Een lieve vrouw met duidelijk veel innerlijke wijsheid. Ze sprak ons toe ( in Japans) en Arjava vertaalde dit weer in het Duits. Zij sprak over de tempel, zijn oorsprong en de kracht van de Kurama berg. Zij benadrukte dat levende vormen hier vaak extreem groot worden en dat fauna en flora weelderig groeien. Bomen worden extreem hoog en groot in omvang. Dieren zoals wormen, slakken, vlinders, extreem groot. De voorbeelden hiervan zoals wormen , kevers, rupsen , slakken etc. ben ik later ook tegengekomen. Zij is goed op de hoogte van Reiki en de werken van Dr. Mikao Usui. Wij kregen van haar allemaal een sjaal met een afbeelding van de Kurama Berg en de Tempel erop. Uiteraard hadden wij ook iets voor haar mee gebracht.

Hierna kregen wij een rondleiding door mevr. Syoko Sone een non van de Tempel in een klein museum van de Tempel waar o.a de Shomonten Buddha staat die waakt over Kurama.
In het museum was een grote ruimte met allemaal opgezette dieren die leven op de berg Kurama. Honderden vlindersoorten, kevers, slakken, knaagdieren, apen etc. zijn hier te vinden. Echt een prachtige verzameling. Ook hier is te zien dat veel van deze opgezette dieren vrij groot zijn.

Diepzielduiken

Wilt u ervaren wie en wat u werkelijk bent? Wilt u een stevig gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen, verdiep u dan eens in: “Diepzielduiken”.

Een perfecte vorm van coaching in combinatie met Reiki met verbluffende resultaten. Voor meer info klik hier