• Reiki

Reiki behandeling

De behandeling

U kunt een Reikibehandeling ontvangen als u lichamelijke of mentale klachten heeft, of als u moeilijk kunt ontspannen.
Door de Reikienergie kunt u zowel geestelijk als lichamelijk weer in een optimale conditie komen.
U wordt met uw kleding aan behandeld op een behandeltafel in een rustige sfeervolle omgeving. Om klachten goed te kunnen behandelen heeft Yvonne een ruime hoeveelheid medische kennis, mede door haar medische achtergrond als verpleegkundige. Zowel op het gebied van psychische klachten als lichamelijke klachten kan zij u adviseren en behandelen op een voor u geschikte wijze. Wanneer een Reikibehandeling alleen niet afdoende lijkt om uw klachten te verhelpen zal Yvonne u doorverwijzen naar de desbetreffende specialist.

De Reiki behandeling.

Reiki behandeling bij Reikicentrum Drenthe

 

Een Reiki behandeling duurt anderhalf uur.
Het is niet nodig dat de cliënt zich van kledingstukken ontdoet.
Wat wel gevraagd wordt is om de schoenen uit te doen, dus schone voeten en sokken zijn gewenst.
Om de Reikibehandeling op een ontspannen wijze te kunnen geven en ontvangen is het prettig, dat de cliënt gemakkelijk dragende kleding draagt. Korte rokken, nauwe kleding en kledingstukken met veel knopen en ritsen kunnen er voor zorgen dat de behandeling minder gemakkelijk gegeven kan worden.
Wilt u graag een Reikibehandeling, dan is het goed om telefonisch contact met mij op te nemen, zodat ik naar uw klachten kan vragen en u kan uitleggen hoe ik te werk ga .


Tarief: € 45,= per behandeling

Diepzielduiken

Wilt u ervaren wie en wat u werkelijk bent? Wilt u een stevig gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen, verdiep u dan eens in: “Diepzielduiken”.

Een perfecte vorm van coaching in combinatie met Reiki met verbluffende resultaten. Voor meer info klik hier